Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Alex

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13316505845

WhatsApp : +8613524312582

Free call

Πώς να βρεί τα καλύτερα ηλιακά φω'τα πορειών

August 31, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βρεί τα καλύτερα ηλιακά φω'τα πορειών

Άκρες για την εύρεση των καλύτερων ηλιακών φω'των πορειών

 

Άκρες για την εύρεση των καλύτερων ηλιακών φω'των διαβάσεων
  •  
  •  
  •  
  •  

Εάν είστε επίσης το πρόσωπο που αγαπά να καθίσει στον κήπο ή τον περίπατο στον κήπο ή αγαπά στο γεύμα οικοδεσποτών τα κόμματα το βράδυ, κατόπιν το καλύτερο πράγμα στο οποίο μπορείτε να επενδύσετε είναι τα καλύτερα ηλιακά φω'τα υδρορροών.

Αυτά τα όμορφα φω'τα θα ανάψουν επάνω τον κήπο σας υπέροχα και θα προσθέσουν τη γοητεία και μια ειρηνική πυράκτωση στον κήπο. Για να μην αναφέρουν ότι παρέχουν σε σας την υψηλότερη ενεργειακή αποδοτικότητα και εξαλείφουν την ανάγκη να ανησυχήσουν για τη βλάβη των εγκαταστάσεων και των δομών σας. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένα unsightly καλώδιο δύναμης ή ένα βαρύ κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να φωτίσετε κάθε ναυπηγείο με τα καλύτερα ηλιακά φω'τα κήπων διαθέσιμα. Εκτός από την προσφορά της σημαντικής χρησιμότητας, σχεδίασε κατάλληλα τον ηλιακό υπαίθριο φωτισμό θα ενισχύσει αναμφισβήτητα αισθητική και την ατμόσφαιρα του υπαίθριου διαστήματός σας τη γενική. Οποιοσδήποτε οι απαιτήσεις φωτισμού σας, τα ηλιακά φω'τα είναι αδιαφιλονίκητα μια φιλικότερη προς το περιβάλλον επιλογή από τα τυποποιημένα ηλεκτρικά φω'τα.

Όπως προηγουμένως δηλώνεται, τα ηλιακά φω'τα κήπων δεν απαιτούν μια συνδεδεμένη σύνδεση στη λειτουργία. Χρειάζονται λίγη συντήρηση και, το πιο σημαντικό, είναι οικολογικά ευεργετικοί. Μπορούν να είναι πρακτικοί όταν δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε εξωτερικές έξοδοι δύναμης προσιτές.

Τα ηλιακά φω'τα ωφελούνται επίσης από την ύπαρξη ασφαλέστερα γιατί εύθραυστες εγκαταστάσεις που ευθυγραμμίζουν έναν περίπατο κήπων λόγω του διασκορπισμένου φωτισμού παρέχουν. Από την άλλη πλευρά, φωτεινό μη-ηλιακό LEDs μπορεί να αναγκάσει τις εγκαταστάσεις φυλλώματος για να εξασθενίσει και να κατσαρώσει ως αποτέλεσμα της θερμότητας.

Έχουμε απαριθμήσει μερικές άκρες για σας για να βρούμε τα καλύτερα ηλιακά φω'τα διαβάσεων έτσι ώστε μπορείτε να λάβετε μια τέλεια απόφαση.

Σκοπός

Το πρώτα απ' όλα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη πρίν αγοράζετε τα ηλιακά φω'τα διαβάσεων είναι ο σκοπός σας πίσω από την αγορά των αυτός-δύο σημαντικών επιλογών αυτό το φως στην ηλιακή διαδρομή είναι ασφάλεια ή διακόσμηση. Ξέρτε λεπτομερώς για τους.

Διακοσμητικοί σκοποί: Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα υπαίθρια ηλιακά φω'τα πορειών, η ένταση ή οι μονάδες λούμεν φωτισμού δεν είναι η σημαντικότερη. Πρέπει να επικεντρωθείτε στο φωτισμό της διαδρομής, που παρέχει την ευγενή αλλαγή φωτισμού και χρώματος, που κάνει την ο περισσότερος να απευθυνθείτε και καλός.

Σκοπός ασφάλειας: Θέλετε να είστε ασφαλέστεροι όταν εισάγετε το σπίτι σας, κατόπιν θέση αυτά τα ηλιακά φω'τα πορειών ασφάλειας. Πρέπει να ελέγξετε την παραγωγή της μονάδας λούμεν της ελαφριάς φωτεινότητας παράλληλα με την ανύψωση του βολβού ενός ορισμένου ηλιακού φωτός πορειών. Εάν η ασφάλεια είναι ο σημαντικός στόχος σας, επιλέγετε να πάρετε τα ηλιακά φω'τα κινήσεων αντί των φω'των πορειών.

Καιρική αντίσταση

Ένας άλλος σοβαρός παράγοντας εσείς πρέπει να εξετάσει ότι είναι εάν το φως είναι αδιάβροχο ή όχι επειδή αυτό πρόκειται να τοποθετηθεί έξω. Θα βοηθούσε εάν εξετάσατε αυτούς τους παράγοντες κατά την επιλογή των ηλιακών φω'των πορειών, συμπεριλαμβανομένης της θερμότητας επάνω από 100°F, τους ισχυρούς άνεμους, τις δυνατές βροχές, τον παγετό, το χιόνι, κ.λπ. Πρέπει να εξετάσετε μια βασική ένδειξη που ονομάζεται το IPX την αδιάβροχη εκτίμηση, ένα διεθνές πρότυπο που αναφέρεται στην αντίσταση ενός προϊόντος στην παρουσία νερού ή σκόνης.

Εδώ, ο πρώτος αριθμός (X) καλείται προστασία μορίων σκόνης, ενώ ο δεύτερος αριθμός (Ζ) είναι ο βαθμός προστασίας νερού (αντίσταση εμβάπτισης με τον καιρό). Εάν ζείτε κοντά στις τροπικές περιοχές, κατόπιν διαπιστώστε ότι ηλιακό φως διαβάσεων που μπορεί να υπομείνει περισσότερες βροχές.

Η φωτεινότητα του φωτός

Μια άλλη άκρη που θα επιθυμούσα να συστήσω είναι να ελεγχθεί η φωτεινότητα ή οι μονάδες λούμεν του φωτός που θα αγοράσετε για τον κήπο σας. Η μονάδα λούμεν του φωτός θα αποφασίσει πόσος κήπος σας θα φωτίσει επάνω. Όσο υψηλότερη η εκτίμηση μονάδων λούμεν, τόσο φωτεινότερο το φως είναι. Η ελαφριά σειρά των περισσότερων ηλιακών λαμπτήρων θα είναι 2 – 200 μονάδες λούμεν, όπου οι μονάδες λούμεν λιγότερο από 2 – 50 μονάδων λούμεν προορίζεται για διακοσμητικούς λόγους, και τα ηλιακά φω'τα πορειών της μεγαλύτερης ασφάλειας προσφοράς σειράς (50 – 200 μονάδες λούμεν).

Προτείνω ότι αγοράζετε το φως με περισσότερα μέσα μονάδων λούμεν να επιλεχτεί ένα φως με μια υψηλότερη εκτίμηση των μονάδων λούμεν που θα σας βοηθήσει για να φωτίσει επάνω τον κήπο σας για το μακροπρόθεσμο.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η πολύ σημαντική πτυχή των ηλιακών φω'των διαβάσεων είναι η διάρκεια ζωής μπαταρίας τους. Η διάρκεια ζωής μπαταρίας του φωτός θα καθορίσει τη μακροζωία του φωτός. Επομένως είναι πάντα καλύτερο να επιλεχτεί ένα φως με την ισχυρή διάρκεια ζωής μπαταρίας. Ένα πλήρες ηλιακό φως πρέπει να έχει μια μέση διάρκεια ζωής μπαταρίας τεσσάρων έως πέντε ωρών. Μερικές εναλλακτικές λύσεις περιέχουν τους κίνηση-ενεργοποιημένους αισθητήρες ή αυτόματος-κλείνω-μακριά λειτουργήστε για να κρατήσετε τη δαπάνη τους εύκολη.

Τα κίνηση-ενεργοποιημένα φω'τα είναι ιδανικά για τους ανθρώπους που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τους λαμπτήρες τους όταν επιστρέφουν από την εργασία ή συμμετέχουν στις εντολές νύχτας. Είναι πραγματικά χρήσιμο να μην ψαχτούν τα κουμπιά ή τα κλειδιά.

Υλικό

Υπάρχουν 3 σημαντικοί τύποι υλικών διαθέσιμων για τον ηλιακό φωτισμό τοπίων – χάλυβας, χαλκός μετάλλων, και πλαστικό της υψηλής πυκνότητας.

Εξετάζοντας τα υλικά φωτισμού και το ηλιακό πλαίσιο, το πλεξιγκλάς ή το μετριασμένο γυαλί είναι τα ιδανικά ηλιακά φω'τα πορειών. Διάφορα σχεδιαγράμματα με τα σχέδια ή τις συστάσεις προσθέτουν το ενδιαφέρον και το καθιστούν ελκυστικότερο. Αλλά η σαφής όραση είναι καλύτερη από αδιαφανής, λαμβάνοντας υπόψη τη φωτεινότητά της.

Οι λεπτότερες εναλλακτικές λύσεις από την άποψη της απόδοσης μακροζωίας και θερμοκρασίας είναι στο χαλκό ανοξείδωτου και μετάλλων. Επιπλέον, το ανοξείδωτο έχει ένα μεγαλύτερο σημείο τήξης, τη λιγότερη ζεστασιά, και μια ισχυρότερη αγωγιμότητα από το χαλκό, καθιστώντας το χαλκό καλύτερο.

Τα πλαστικά υλικά με την υψηλή πυκνότητα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στις αυστηρές καιρικές συνθήκες. Κατά συνέπεια, σε ισχύ με την αυστηρή θερμότητα, οδηγεί στην επιδείνωση μπαταριών στα πλαστικά πρότυπα. Συγχρόνως, οι κρύες θερμοκρασίες σε ισχύ να προκαλέσουν το ράγισμα. Εντούτοις, είναι φτηνότερο από οποιοδήποτε άλλοδήποτε υλικό, αλλά δεν είναι εύρωστο ή διαρκεί περισσότερο.

Διάρκεια και ασφάλεια:

Υπάρχουν πολλά ηλιακά φω'τα διαβάσεων διαθέσιμα στην αγορά, αλλά τα ηλιακά φω'τα είναι λίγο ακριβά. Έτσι γίνεται απαραίτητο για σας να ελέγξεις τις εκτιμήσεις διάρκειας και ασφάλειας για το φως δεδομένου ότι είναι μια one-time επένδυση. Η επιλογή ενός μακράς διαρκείας φωτός θα το προστατεύσει από να χωρίσει ακόμα περισσότερο και δεν θα τροφοδοτήσει από το φως σας στο μέσο του καλοκαιριού. Ξοδεψτε σε ένα προϊόν που σας διαρκεί πολύ περισσότερο και επιτρέπει σε για να ταιριάξει με το φωτισμό τοπίων.

Τελικές λέξεις:

Ελπίζω ότι αυτές οι άκρες για την αγορά των καλύτερων ηλιακών φω'των διαβάσεων θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα τέλεια φω'τα διαβάσεων για τον κήπο σας. Σιγουρευτείτε ότι μοιράζεστε τις σκέψεις σας στο τμήμα σχολίου κατωτέρω.

 

Για περισσότερες τείνοντας ειδήσεις, επίσκεψη εδώ: το https://www.chiangraitimes.com/trending-new

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας