TIMES LIGHTING (SHENZHEN) CO., LTD

Καλύτερο ελαφρύ, καλύτερο μέλλον!

Free call Video chat
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική
Μάρκες: Smartime, Solartimes
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-500000
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Ο χρονικός φωτισμός είναι επιχείρηση φωτισμού των οδηγήσεων που εστιάζει στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την παροχή των προϊόντων φωτισμού των διάφορων οδηγήσεων. Προσφέρουμε μια περιεκτική σειρά των εσωτερικών και υπαίθριων προϊόντων στις κατοικημένες, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Οι τρέχουσες γραμμές παραγωγής μας αποτελούνται από δύο κύριες κατηγορίες, 1) Τα ηλιακός-τροφοδοτημένα φω'τα των οδηγήσεων, όπως οι προβολείς, καλλιεργούν φω'τα, και φωτεινοί σηματοδότες), 2) Το συμβατικό εναλλασσόμενο ρεύμα 220/110V τροφοδότησε τα προϊόντα συμπεριλαμβανομένων των προβολέων, των φωτεινών σηματοδοτών, των highbay, φω'των σημείων διαδρομής, των κοu'φωμάτων οροφών/τοίχων, κ.λπ.

 

Η αποστολή μας είναι να παράσχουμε στους καταναλωτές τα εξαιρετικά προϊόντα φωτισμού που είναι ανώτερα στο σχέδιο και την ποιότητα, ενώ συγχρόνως αφιερωνόμαστε στην παροχή των πρώτης τάξεως υπηρεσιών στους πελάτες μας. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε αυξηθεί σε μια προεξέχουσα επιχείρηση στη βιομηχανία των οδηγήσεων στην Κίνα, και ταξινομούμαστε τώρα μεταξύ των επιχειρήσεων υψηλής και νέας τεχνολογίας.

Ιστορία

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2016 σε Shenzhen, με μια εστίαση στα εμπορικά προϊόντα φωτισμού των οδηγήσεων. Αρχικοί από το 2017, προσθέσαμε στις γραμμές παραγωγής μας τα εσωτερικά στοιχεία προσαρτημάτων οροφών/τοίχων, που χαρακτηρίζουν τις διάφορες διακοσμητικές μορφές στο σχέδιο, και τις πρακτικές λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης της εξασθένισης και του ΚΔ. Στο επόμενο έτος, αυτή η γραμμή παραγωγής αναβαθμίστηκε περαιτέρω από τη ερευνητική ομάδα μας με τα ενσωματωμένα έξυπνα χαρακτηριστικά γνωρίσματα (π.χ. τηλεφωνικό APP έλεγχος και έλεγχος φωνής του φωτός) και ενίσχυσε την απόδοση καμπυλών εξασθένισης (π.χ. μαλακή λειτουργία έναρξης μάτι-προσοχής). Αυτή η βελτίωση που ενισχύεται επιτυχώς να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς μας ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Υποστηριγμένοι από μια ισχυρή ερευνητική ομάδα της οποίας hardwork οδήγησε σε διάφορες κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχέδιο και τεχνικές καινοτομίες, ταξινομηθήκαμε μεταξύ των εθνικών επιχειρήσεων υψηλής και νέας τεχνολογίας ως το 2019. Το έτος 2020 άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για μας. Πιστεύοντας έντονα ότι η ηλιακή ενέργεια, που είναι καθαρή, ανεξάντλητη, και «ελεύθερη,» είναι το μέλλον, αρχίσαμε την εργασία μας με τα υπαίθρια προϊόντα, ειδικά ηλιακά προϊόντα φωτισμού, τα οποία συναντήθηκαν αμέσως με μεγάλο ανατροφοδοτούν από τους πελάτες και τις αγορές μας. Τα ηλιακά προϊόντα φωτισμού θα συνεχίσουν να είναι μια από την κύρια εστίασή μας για φέτος και στο εγγύς μέλλον.

Υπηρεσία

Αφιερωνόμαστε στην παροχή σε σας τα πολύ πιό υψηλά επίπεδα υπηρεσίας σε όλα που κάνουμε. Αυτό είναι η υποχρέωση υπηρεσιών μας. Καλύπτει κάθε πτυχή της επιχείρησής μας από το ήθος μας, στην κατάρτιση των ανθρώπων μας και την ανάπτυξη της σχέσης μας με σας. Οι ομάδες υπηρεσιών μας εκπαιδεύονται για να ανταποκριθούν στα inqueries και τα αιτήματά σας αμέσως και αποτελεσματικά. Παρακολουθούμε τα πράγματα, αξιολογώντας τακτικά τις επικοινωνίες μας για να σιγουρευτούμε διατηρούμε τα υψηλά πρότυπα μας. Εκτός από τα ζητήματα σχετικά με τις ανάγκες σας με μας, θα ήμαστε ευγνώμονες εάν θα μπορούσατε επίσης να παρέχετε ανατροφοδοτείτε στις σκέψεις και την εμπειρία σας στην ομάδα μας. Είναι μέσω της απάντησης για να ανατροφοδοτήσει ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε τις βελτιώσεις, έτσι εκτιμούμε οποιαδήποτε διορατικότητα που θα μπορούσατε να μοιραστείτε με μας.

Η ομάδα μας

Αφιερώνουμε μια σημαντική ομάδα πωλήσεων στην ενίσχυση σας με οποιαδήποτε ερωτήσεις ή αιτήματα που μπορείτε να έχετε. Προηγουμένως μελετώντας, έζησε, εργασμένος στις διαφορετικές ξένες χώρες, τα μέλη ομάδας μας έχουν ένα υψηλό επίπεδο ικανότητας στις ξένες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένου των αγγλικών, ρωσικών, ισπανικών, και γαλλικών. Ο ίσος σε τέτοια πρόοδο στις γλωσσικές δεξιότητες είναι το κίνητρό μας για να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία για τους πελάτες μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες φωτισμού, παρακαλώ μην διστάστε να φτάσετε!

  

 

Κίνα TIMES LIGHTING (SHENZHEN) CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0   Κίνα TIMES LIGHTING (SHENZHEN) CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1   Κίνα TIMES LIGHTING (SHENZHEN) CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2   Κίνα TIMES LIGHTING (SHENZHEN) CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 3   Κίνα TIMES LIGHTING (SHENZHEN) CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Alex

 

Ντάνιελ

 

Μαργαρίτα

 

Elsa

 

Keally

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας